Salı, Ocak 23, 2007

tatil???

Sonunda ilk dönemin sonuna geldik. Bu Cuma tatile giriyoruz ama sadece bir haftalık bir dinlenmemiz var, artık ne kadar dinlenme denirse. İki haftalık tatilimiz bizim için bir hafta olacak. Benle birlikte dokuz kişilik ekibimiz yine iş başında olacağız. İkinci dönem bizim için daha rahat ve keyifli geçecek sanırım. İlk dönem hepimizde belirgin bir sıkıntı vardı dersler konusunda, ben belki biraz daha kötüydüm onlardan ama sonunda her türlü sıkıntısıyla her şey geride kaldı, yani sağ salim atlattık, başardım. Suçlu olduğum kesin ve bu bana büyük bir ders oldu. Hiçbir zaman için bugünün işini yarına bırakmamak lazım. Aldığım hayat dersleri belki de ileride bu konuda oluşacak sorunlara karşı bilinçli olmamı sağladı. Bu sene bittiğinde hepimiz güzel bir tatili hak etmiş oluruz umarım.
İnsan yoğunluktan değil de stresten şikayet ediyor bence, eğer yeterince dinlenebiliyorsa ve yaptığı işten keyif alabiliyorsa insan, yoğunluğun bir önemi kalmıyor, önemli olan stresle başa çıkabilmek, onu yenebilmek.
Umarım her şey çok daha güzel olur, hem benim için, hem de ekibim için.

4 yorum:

Su dedi ki...

eminim olur :)

Gamzeli dedi ki...

Oooo ne güzel...1 hafta bizler için kısa bir süre ama yinede 1 haftada çok şey yapılır..İyi dinlen 2. döneme hazırlıklı ol...

Handan dedi ki...

İyi tatiller. Bir haftayı küçük görmeyelim, bazen 1 saat bile nasıl dinlendiriyor insanı:)

Murat Artan dedi ki...

su,teşekkür ederim:)
gamze,umarım dinlenebilirim yeterince,ama gerçekten bu tatile çok ihtiyacım vardı.

handan,hele bir de alışınca çalışşmaya,yoğunluğa,birden boşluk olunca insana bir hafta bile çok gelebiliyor.dur bakalım nolacak:)