Pazartesi, Aralık 11, 2006

halet-i ruhiyem

isyanlardayım dersem yeridir herhalde. aslında o kadar da abatmamak lazım ama kendime göre halim biraz içler acısı. bu aralar kafama en çok taktığım şeylerden birincisi derslerim, ikincisi ise kitap okuyamamam.
yazın sabah kahvaltıdan sonra elimde çayımla bahçemizin en güzel köşelerinden birine koyduğumuz eski usül divanımıza kurulur, o sabah serinliğinde bol kuş,börtü,böcek sesiyle kitap okurdum doya doya. ara sıra arkadaşlarım bu geleneğimi bozsa da eğer o sabah evdeysem bunu mutlaka yapardım. kedimiz ise her zamanki gibi ağaca çıkar,hemen yanıbaşımda ben kitap okurken beni süzer,hiç sesini çıkarmazdı.

bu hafta benim için bayağı yoğun geçecek gibi gözüküyor,tabii eğer gerçekten bunu başarabilirsem. çalışmak her zaman severek yaptığım bir iştir,boş durmayı sevmem ama aşırı yoğunluk insanı bir yere kadar dik tutuyor. bir noktadan sonra rahat bir nefes almak ihtiyacı duyuyorsunuz.

şu yoğunluğum bir azalsa,her şey daha güzel olacak galiba.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

inşallah rahatlarsın kısa zamanda.. kitap okumak gerçekten çok güzel ama niyeyse dünya klasiklerinden bi roman geçti elime bitiremedim

Su dedi ki...

kolay gelsin :)

Handan dedi ki...

Fighting The World
Master Of The Wind
Spirit Horse Of Cherokees
Kings of Metal
Heart of Steel
The Power Of Thy Sword
Sting of the Bumblebee
Shell Shock
Fast Taker
Battle Hym


Liste bayağı uzadı galiba :)

Enerji desteği için bu grup birebir. İyi çalışmalar :)

Gamzeli dedi ki...

İnsanı mahvedenlerden birtaneside zaten yorgunluk..Birgün bile dinlensek aslında yetiyor ama malesef dinlenmek için kendimize zaman ayıramıyoruz..
İnşallah en kısa zamanda ohhh diye bilirsin...

Murat Artan dedi ki...

pinkmoon,su;teşekkür ederim,duaya çok ihtiyacım var:)

handan, bir kaçını dinledim sen yazmadan önce,cidden dediğin gibi insana enerji katıyorlar, mutlaka bunları da ve geniş zamanımda diğerlerini de dinleyeceğim. bu arada,kimden bahsettiğimizi merak ederseniz, "manowar" adlı heavy metal grubundan bahsediyoruz:))

gamze,çok haklısın.bendeki yorgunluk aslında bedenen değil de zihnen yorgunluk,bu da bir öğrenci için en kötüsü. duaların için teşekkür ederim:)

Adsız dedi ki...

mazotun azalıyor gibi gözüküyorsun.

duygu dedi ki...

heyyy seninn şu yoğunnluğunn ne zaman biticekk çoook merak ediyorumm ama :(((

bu arada şööle demek istedimm amacımmmm inan seni kızdırmak diil ;)
istanbul'dan sevgiler, saygılar, huzurlu günler :))