Pazartesi, Eylül 11, 2006

gizliler

Ne zamandır ismini övgülerle duyduğum Pinhani ile sonunda tanıştım tatildeyken. Televizyonda klibi dönmeye başladığında fazla önemsemeden dinlemeye başladım ama şarkı ilerledikçe dikkatimi çekmeye başladı ve bittiğinde ben şarkının esiri oldum adeta. Sonra da Pinhani diye sayıkladım günlerdir.
şuradan siz de dinleyin ve tanıyın diyorum ben. Sadece bu şarkısı değil diğerleri de harika. Belki beğenir ve albümü de alırsınız.

6 yorum:

Günce dedi ki...

Pinhani çok güzel bi gup bence de :)) Şarkıları çooook sakin :)) Çocuğun sesi de öyle :)) Barışarock'ta biraz geç sahneye çıktılar ama canlı performansları da güzeldi :))) Şarkı sözleri çok sevimli :)) En çok Ben Nasıl Büyük Adam Olucam? ,İstanbul'da ve Yıldızlar'ı seviyorum ben :)) Hatta şimdi de Yıldızlar'ı açtım dinliyorum :))

Adsız dedi ki...

Neden neden neden yüklemedi?
Acaba hemen paylaştanmı kaynaklandı..
Keep out

Gamzeli dedi ki...

Eh bi bakalım belki hoşumuza gider...

Murat Artan dedi ki...

günce,merhaba:)
söylediklerin için +1 diyorum. sinan ın sesi gerçekten çok tatlı. söylediğin şarkılar da çok güzel. benim diğerlerinden en büyük favorim "beni al". çok güzel bir aşk şarkısı bence.

keep, bence sen sonra yine dene ama mutlaka indir bi bak,olur mu:)

gamzeli, valla çok hoş sen de dinle:)

tarkan,oooooooo nerelerdesin gözümüz yollarda kalmıştı yahu:))
vallhi diğer şarkıları da acayip derece güzel. bu grup en iyi çıkış yapan gruplardan biri, üstelik geleceğinin çok parlak olduğu söyleniyor, eleştirmenler çok övüyor.internet sayfalarına bakarsan orada bazı köşe yazarlarının yorumları var,ne kadar iyi olduklarını anlayabiliyorsun.
tekrar hoşgeldin:)

duygu dedi ki...

:) selamlar ben de senin gibi tailde tanıştım ama unuttum sonra.
geçen bi kaç kitap almak için girdiim d&r dan aldım albümünü dinledikçe daha çok sevdim
aslında çok patlamasın, böyle sessiz sedasız kalsın, daha güzel :)

Murat Artan dedi ki...

tarkan, diğer şarkılarını da dinlersek hiç de teoman havası vermiyor insana,bunların şarkıları sıcacık,insanın içini ısıtıyor, teoman ise melankolik bir şey. yok yok, teoman a hiç benzemiyor eğer diğer şarkılarını da dinlerse fark edeceksin diyorum.

duygu,merhaba,hoşgeldin. dediğin gibi aslında sessiz kalmaları daha iyi,şimdi düşündüm de. piyasa olup da kabak tadı vermesinler, böyle adlarının anlamı gibi "gizli" kalsınlar,ne dersin?:))