Cumartesi, Şubat 23, 2008

günler

günler bugünlerde hem çok çabuk geçiyor,hem de çok yavaş.yapacak bir sürü işim var ama yorulmuyorum,sıkılmıyorum.memnunum hayatımın bu kadar dolu,bu kadar anlamlı geçip gitmesinden.
geçen hafta Antakya'daydım;bizim topraklara çoktan bahar gelmiş bile.o haftasonu her yere kar yağarken biz yağmurlarla boğuştuk,filizler kuru dallarından patlamıştı,şimdi o yağmurun üstüne iyice açılırlar.yıllar geçtikçe daha erken açıyor ağaçlar bizim diyarlarda.geçen sene yirmi şubattan sonra sürgünleri görmüştük,bu sene onu da bekleyemediler.
Antep'e dönüş yolculuğum ise bir harikaydı.İskenderun'a giderken Amanoslara tırmandığımızda bulutun içine girdik ve bulutun içinde bile yağmur yağıyordu,ne hoş.Osmaniye'den sonra beyaz örtüleri uzaktan görmeye başladık.sonra uzun bir tünele girdik ve çıktığımızda her yer bembeyazdı.bir yanı yağmurlu bir yanı karlıydı tünelin.sonra hep bir kar bir yağmur manzaralarıyla gidedurduk.çok harika bir yolculuktu.

havalar ısındı,ben pek memnunum.ama günlere sığamıyorum bir türlü.yaz gelse deyip duruyorum,beklediğim o kadar çok şey var ki.işte o yüzden günler hem yavaş hem de hızlı geçiyor benim için.

4 yorum:

Gamzeli dedi ki...

Zaman gerçekten çabuk geçiyor, hafta başı oluyor , sonra hafta sonu nasıl geliyor hiç anlamıyorum bile..

Havalar şua ara iyi ama yağmurun da yağmasıda gerekiyor , şöyle mayısa kadar hiç durmadan yağsa ne güzel olur...

Aymen dedi ki...

Günlerini bu kadar anlamlı ve dolu vede memnun geçirmek çok güzel. antakyada baharın izleri başlamıştır bile, gerçi burada da çok kış gördük sayılmaz. Nice mutlu günlere :)

Adsız dedi ki...

Bahsettiğin mevsimsel durumların insanın zihninde ve ruhunda yarattığı değişiklikleri bende çok iyi bilirim.Yağmurlu bir gece uzun yolculuklar yapmasını ne çok severim.Damlaların camda bıraktığı damlacıkların kayıp gitmesi zihnimde canlandırırım.Uçaklada yükseldikçe o beyaz bulutların içinde kaybolmak ne müthiş bir duygudur.Önemli olan böyle durumların farkında olabilmek

Murat Artan dedi ki...

gamze,bir arkadaşım var,onunla şöyle bir muhabbetimiz vardı:pazartesi geldiği zaman derdik ki"oo bak pazartesi gelmiş,hafta bitti hayırlı olsun." :))

aymen,insan dolu yaşayınca daha bir keyifli oluyor hayat,o yüzden çalışmaktan sıkılmıyorum ben,çalışmak hayatı güzelleştiriyor.

umar,yağışlı günlerde bir başka oluyor yolculuk evet,bir gün nasip olursa uçaktan bulutların üstüne de çıkmak istiyorum.